Zajedno sa nama, steći ćeš znanje o naučnim oblastima koje će ti biti od naročite koristi prilikom napredovanja u karijeri i traženju novog posla - upravljanje vodnim resursima, remedijacija....

Dobro obrazovanje = bolji posao u regionu i inostranstvu

Nekoliko reči o našoj privatnoj školi

Inženjering životne sredine je visoko interdisciplinarna, raznovrsna i rastuća oblast. Program edukacije za inženjere u oblasti zaštite životne sredine fokusira se na to kako fizika, hemija, biologija, geologija i druge prirodne nauke igraju ulogu u najvažnijim ekološkim izazovima današnjice.

Poznavanje ovih oblasti je ključno za razumevanje i rešavanje složenih problema sa kojima se naša planeta suočava, kao što su klimatske promene, upravljanje vodnim resursima, zagadjenje i remedijacija životne sredine i distribucija resursa između ostalog.

Program privatne škole

Svaka uspešna karijera započinje dobrim obrazovanjem. Zajedno sa nama, steći će š  znanje o disciplinama koje će ti biti od naročite koristi prilikom traženja posla i napredovanja u karijeri

Uživamo poverenje preko 150 studenata

Pridružite se našoj zajednici studenata i inženjera širom sveta koji će ti pomoći da napreduješ u karijeri i najdeš novi ili bolji posao.

Popularni programi

Ove programe pohađa najveći broj studenata i inzenjera i veoma su popularni među novim polaznicima.

GIS i daljinska detekcija
Modeliranje i upravljanje vodnim resursima
Kalibracija i prognoza neodređenosti

REKLI SU O NAMA

Dragan je fantastičan tehnički resurs. Uz njegovu pomoć uspeo sam da značajno poboljšam svoje veštine modeliranja podzemnih voda i GIS-a. I dalje ću ga tražiti za potrebe profesionalnog razvoja. Bio mi je od velike koristi i bio je zadovoljstvo raditi s njim!

Robert Marley

Stariji hidrogeolog u EA Engineering, Science and Technology, Inc., PBC

© 2019 - GeoNauka

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon